Gewapende overval op tankshop

De politie kan u aardig wat beelden laten zien van een overvaller die op dinsdag 7 maart 2023 twee medewerkers van een tankshop bedreigde in Wageningen. Zijn gezicht is helaas niet te zien, maar er zijn genoeg kenmerken op basis waarvan hij hopelijk herkend kan worden.

Let u bijvoorbeeld op zijn kleding. Die is helemaal zwart, behalve de zolen van zijn sportschoenen. Mogelijk zet de grijze rugtas die de dader bij zich had iemand aan het denken of de zwarte opoefiets waarmee hij aankwam en vertrok daar aan de Churchillweg.

Van zijn stuk

Volgens de slachtoffers is de overvaller nog jong: mogelijk rond 18 jaar oud. Hij had een vuurwapen waarmee hij een medewerker bedreigde en hij zei dat de kassa open moest. Een tweede medewerker was aanvankelijk in een andere ruimte, maar kwam haar collega bijstaan zodra ze doorkreeg dat er iets aan de hand was.
De veranderde situatie leek de dader van zijn stuk te brengen. Hij bedreigde nog kort ook het tweede slachtoffer, maar vertrok al snel met het beetje geld dat hij had buitgemaakt. Gezien de omstandigheden liep en fietste hij overigens opmerkelijk rustig.

Geef uw tip door

Wie weet of vermoedt iets over de jong aandoende overvaller?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar