Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Inbraak auto aan de Beukenrode

Hij neemt uitgebreid de tijd

update

5 tips, onder andere van mensen bij wie de airbag ook zo gestolen was. Blijf meedenken!

Aan de Beukenrode in Voorhout wordt in de vroege ochtend van vrijdag 16 september in een auto ingebroken. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak

Een bewakingscamera registreert hoe een jongeman de oprit oploopt, zonder enige gene de auto begint te begluren en van binnen beschijnt met een zaklamp. Hij klimt tegen de auto en begint met iets bij de deur te rommelen. Als daarmee de deur van de auto niet opengaat, begint hij zo hard mogelijk met een elleboog te drukken, totdat het ruitje openbarst.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Buit

Hij doet voorzichtig zijn arm naar binnen en weet de deur open te krijgen. Zachtjes stapt hij in en gaat in de auto op zoek naar spullen van waarde. Na bijna tien minuten stapt hij met de airbag en onder andere een portemonnee uit het handschoenenvak weer uit en wandelt weg. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Airbags

De autokraker steelt wellicht op bestelling airbags, die daarna worden doorverkocht, het zag er in ieder geval zo uit dat het lijkt of de man dit vaker doet. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kent of weet meer over deze jongeman of heeft ook met zijn auto-inbraken te maken gehad? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar