Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Inbraak bij bejaarde man aan de Duivenwal

Wanneer een 82-jarige man rond 21.20 uur thuiskomt op dinsdag 9 januari 2018, ontdekt hij dat er is ingebroken. Er blijken drie mannen te hebben rondgestruind in de woning aan de Duivenwal.

update

Er is met name gereageerd op de kleding van de twee mannen en er zijn mogelijke namen van de daders genoemd. Dank hiervoor!

Gefilmd

De inbrekers hebben zich via de achterzijde van de benedenwoning een weg naar binnen verschaft, maar pas nádat ze het aan de straatkant al hadden geprobeerd. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bij die gestaakte eerste poging is het drietal gefilmd door een bewakingscamera.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent een of meer van de mannen op de bewakingsbeelden?

Honderden euro’s

Het slachtoffer was die 9e januari rond 19.00 uur van huis gegaan. Toen hij ruim twee uur later terugkwam, trof hij de sporen van de inbraak aan. Kasten waren doorzocht en overal lagen spullen op plekken waar ze niet hoorden.Behalve een aantal sieraden en honderden euro’s aan spaargeld, hebben de daders ook een bankpas van het slachtoffer meegenomen. Pogingen om daarmee geld op te nemen, zijn mislukt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien van de inbraak op 9 januari 2018 aan de Duivenwal in Veenendaal? De daders hebben aan de achterkant van de benedenwoning een raam geforceerd.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar