Mannen pinnen met gestolen bankpas van doodgestoken tiener

De politie is op zoek naar twee mannen die gebruikmaken van een gestolen bankpas. Deze pas is buitgemaakt na het steekincident in Den Haag waarbij de 17-jarige Myron werd doodgestoken.

De ouders van het slachtoffer ontdekten na Myrons overlijden dat er geld van zijn rekening was gehaald. De mannen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn op beeld vastgelegd.

update
teaser-date

12-10-2021 21:54

De zes binnengekomen tips hebben helaas nog niet tot aanhoudingen geleid. Beschikt u over informatie? Geef het alstublieft door.

Twee betalingen

Ze verschenen drie dagen na het incident, tegen middernacht op zondagavond 9 mei, bij de KFC aan het Spui in Den Haag. De mannen rekenden hun bestelling contactloos af met de gestolen bankpas van Myron.
Eén van hen wordt later die nacht ook nog gefilmd op station Hollands Spoor in Den Haag. Hij rekende daar zijn treinkaartje af met Myrons geld.

Wie herkent de jonge mannen?

Allebei de mannen hebben een lichte huidskleur. Eén van hen droeg een trui met het opschrift ‘Future Black’ en een camouflagejas.

Tien tegen één

Myron werd op donderdag 6 mei neergestoken op de Rijswijkseweg in Den Haag. De 17-jarige jongen had geen schijn van kans tegenover een groep belagers: het was die dag tien tegen één. Ondanks reanimatiepogingen door hulpdiensten overleed Myron ter plekke.

Geef uw tip door!

Beide mannen lijken niet betrokken bij het steekincident, maar de politie wil dringend weten wie zij zijn en hoe ze aan de bankpas zijn gekomen. Geef alstublieft uw informatie door via de Opsporingstiplijn of via één van de andere opties.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar