Man (56) afgetuigd door groep tieners

Zonder aanwijsbare aanleiding viel een groep jongeren – vermoedelijk nog tieners – een 56-jarige man aan. Het begon daar in Boxtel met wat getreiter, maar eindigde met zeer ernstige mishandeling. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen.

De mishandeling vond plaats in de nacht van 23 op 24 augustus 2022. Tussen 01.00 en 02.00 uur liep het slachtoffer over de Rechterstraat toen hij werd lastiggevallen. Een van de daders pakte de man bij zijn benen en gooide hem op straat, waarna een groep jongens hem sloeg en schopte.

Van geen van de daders is de identiteit bekend Preloader
Van geen van de daders is de identiteit bekend
Van geen van de daders is de identiteit bekend Preloader

Beelden van verdachten

Alle betrokken verdachten worden nog gezocht. Er was die laatste week van augustus de jaarlijkse Boxtelse kermis; mogelijk waren de jonge daders daar eerder die avond geweest en herinnert iemand zich dat.
Kijkt u naar de beelden en neem alstublieft contact op met de politie als u een idee heeft wie (een of meer van) de verdachten kunnen zijn. Volgens omstanders is het goed mogelijk dat de betrokken jongens pas rond 15 jaar oud zijn.

Meld het als u een of meer van de verdachten herkent Preloader
Meld het als u een of meer van de verdachten herkent
Meld het als u een of meer van de verdachten herkent Preloader

Deel uw informatie

Het 56-jarige slachtoffer werd geschopt en geslagen en er werd zelfs een fiets naar hem gegooid. Help de politie de vermoedelijk nog heel jonge daders op te sporen. Uw tip doorgeven kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar