Meerdere auto-inbraken in wijk Dichteren

Maandag 17 september heeft een auto-inbreker het voorzien op de auto’s in de wijk Dichteren. Van één inbraak en een poging staat de dader op beeld.

update

Ondanks enkele tips is deze man nog niet gearresteerd. Kijk naar hem uit, mogelijk is hij op meerdere plekken actief.

Diezelfde nacht zijn er in totaal zeven aangiftes binnengekomen van auto-inbraken in de wijk Dichteren. Alle aangiftes hebben betrekking op auto’s van de merken Volkswagen en Seat.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Volkswagen Up

De dader die te zien is op de bewakingsbeelden heeft een voorliefde voor de Volkswagen Up. Op de beelden is te zien hoe hij om 03.15 uur toeslaat op het Garonnedal. In een rap tempo weet hij de auto te openen en de airbag eruit te slopen. Hij laat een enorme ravage achter in de auto.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Poging inbraak Loiredal

Kort daarvoor, rond 03.00 uur, is de man ook geregistreerd door een bewakingscamera op het Loiredal. Hier doet hij een poging tot inbraak bij een andere Volkswagen Up, maar hij gaat ervandoor wanneer door een bewegingssensor de verlichting op de oprit aanspringt.

  • pointer Wie herkent de brildragende auto-inbreker op de bewakingsbeelden?

Een week later was mogelijk dezelfde dader verantwoordelijk voor weer tien auto-inbraken in Doetinchem. De man is mogelijk ook landelijk actief.

Camera in Beeld

Gebruikt u een camera om uw woning en eigendommen te beschermen? Registreer uw camera bij Camera in Beeld en help de politie.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar