Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Mislukte Overval juwelier Van Manen aan de Hoogstraat

8 tips, daarin werden mogelijke namen van de daders genoemd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op 22 februari getuige geweest van de overval op juwelier Van Manen aan de Hoogstraat in Veenendaal?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de daders aan de hand van de bewakingsbeelden, mogelijk in combinatie met de regenpakken van de Hema?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de bijzondere Vespa-Piaggio voor de overval op 22 februari zien rijden en/of weet wie de bestuurder(s) was of waren?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er gezien dat de scooter op de Frans Halslaan in de wijk Franse Gat in Veenendaal kort na 09.30 uur werd achtergelaten?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er gezien hoe de daders na het dumpen van de vluchtscooter op de Frans Halslaan verder zijn gevlucht?

Kijk ook eens naar