Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Mislukte ramkraak Nettorama supermarkt aan de Patrijslaan

De daders lieten sporen na in Amsterdam, Haarlem, Breda en Oosterhout...

update

3 tips, maar de mannen zijn nog niet opgepakt.

In de vroege ochtend van vrijdag 4 oktober 2013 wordt met de achterkant van een Volkswagen Transporter de pui van de Nettorama supermarkt aan de Patrijslaan in Oosterhout geramd. Twee mannen rennen naar binnen en gaan direct af op de sigarettenkooien en proberen deze met geweld open te trekken. Ook een derde man, mogelijk de bestuurder van de ram-auto, komt kijken. De mannen krijgen ze echter niet open en vertrekken met lege handen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Poging

Op donderdag 3 oktober, de dag ervoor, werd ook geprobeerd om bij dezelfde Nettorama in te breken. Dit mislukte echter.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Volkswagen Transporter

Niet veel later wordt een paar honderd meter verderop op de parkeerplaats aan de Reigerstraat, de aan alle kanten gebutste en gehavende Volkswagen Transporter teruggevonden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Diefstal Volkswagen

De Transporter blijkt een maand eerder op donderdag 12 of vrijdag 13 september gestolen te zijn in Haarlem. Er zaten op dat moment de originele kentekenplaten op met het nummer 35-VTD-9.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Diefstal kentekenplaten

De VW wordt na de ramkraak gevonden met het valse kentekennummer 41-TT-ZH. Die kentekenplaten blijken gestolen van een auto in Breda.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

CD hoesje

In de bus is een CD hoesje gevonden. Op het hoesje stond een Arabische tekst en een lijst van openingstijden van een moskee in Amsterdam. Dat kan iets zeggen over degenen die in de bus gereden hebben.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de vroege ochtend van vrijdag 4 oktober 2013 getuige geweest van de mislukte ramkraak bij de Nettorama supermarkt aan de Patrijslaan in Oosterhout?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien van de voorverkenning op donderdag 3 oktober?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er getuige geweest van het achterlaten van de Volkswagen Transporter op de parkeerplaats aan de Reigerstraat?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien hoe de daders verder zijn gevlucht?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er getuige geweest van de diefstal van de Volkswagen op donderdag 12 of vrijdag 13 september in Haarlem?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de Volkswagen Transporter is geweest of wie erin heeft gereden tussen vrijdag 13 september en de ramkraak op vrijdag 4 oktober?

Kijk ook eens naar