Mondkapjes en desinfecterende middelen gestolen bij inbraak gezondheidscentrum

Bij het gezondheidscentrum aan de Engweg in Putten is in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 maart 2020 ingebroken. Het ging de dader(s) puur om mondkapjes en desinfecterende middelen. Spullen als laptops en computers bleven bij de inbraak onaangeroerd.

update
teaser-date

31-03-2020 21:17

Bedankt voor de acht binnengekomen tips! Heeft u informatie over deze zaak? Geef het alstublieft door.

De diefstal werd donderdagochtend 19 maart rond 07.00 uur ontdekt. Er zijn 35 flessen Sterillium meegenomen en in totaal 131 beschermingsmaskers van het merk Moldex (type FFP2 en FFP3). De gestolen spullen zijn cruciaal voor de wijkverpleegkundigen, die momenteel door het coronavirus op volle kracht hun werk uitoefenen.

Detail briefje Preloader
Detail briefje
Detail briefje Preloader

 Geen spullen meer 

Naast de wijkverpleegkundigenhulp, zijn in het pand ook een tandarts en een psychologenpraktijk gevestigd. Uit voorzorg zijn alle beschermende spullen en middelen uit het pand weggehaald. Daar attendeert men ook alvast toekomstige inbrekers op door middel van een briefje.

Wie weet meer?

Is u in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 maart iets opgevallen in de omgeving van de Engweg, bijvoorbeeld een auto die daar niet thuishoorde? Of heeft u een ander vermoeden; neem contact op. Ook bewakingsbeelden zijn uiteraard zeer welkom.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar