Nieuw beeldmateriaal van gezochte Jos Leijdekkers

Beloning € 200.000

De politie heeft nieuw beeldmateriaal in handen van de voortvluchtige Jos Leijdekkers, die sinds mei 2022 op de Nationale Opsporingslijst staat. Er is een beloning van 200.000 euro uitgeloofd voor de tip die tot Leijdekkers’ aanhouding leidt.

 In het buitenland

Op basis van nieuwe informatie is een compositietekening gemaakt. De nu 31-jarige Leijdekkers zou er recentelijk hebben uitgezien als op deze tekening. Daarnaast heeft de politie beelden ontvangen waar de voortvluchtige op staat. Leijdekkers verblijft zeer waarschijnlijk in het buitenland.

Recente compositietekening van Jos Leijdekkers Preloader
Recente compositietekening van Jos Leijdekkers
Recente compositietekening van Jos Leijdekkers Preloader

Hopelijk nieuwe tips

In het belang van het onderzoek worden geen verdere mededelingen gedaan over de herkomst van de nieuwe afbeeldingen. De politie deelt ze in de hoop dat mensen een beter beeld krijgen van Leijdekkers’ huidige uiterlijk en/of misschien weten waar de foto’s zijn gemaakt.
Het Openbaar Ministerie garandeert dat als u enkel de precieze locatie van Leijdekkers doorgeeft, uw naam niet in het dossier terechtkomt. Wél kunt u dan nog aanspraak maken op de hoge, belastingvrije beloning.

Help de politie

Behalve op de manieren hieronder, kunt u uw informatie over Jos Leijdekkers met de politie delen door te mailen naar tips-jos[at]politie[dot]nl of te bellen naar het speciale nummer +31 6 3888 4493.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar