Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Oproep in verband met dodelijk steekincident

De politie in Delft vraagt uw hulp bij het onderzoek naar een steekincident dat zich zondagochtend 5 februari 2023 voltrok op de Frederik van Eedenlaan. Daarbij kwam een 33-jarige vrouw om het leven. Een vrouw van 57 en een man van 55 die ernstig gewond raakten, zijn inmiddels buiten levensgevaar.

Mede dankzij getuigen die het kenteken van de vluchtauto wisten te vertellen, kon nog diezelfde zondag de verdachte worden aangehouden. Deze 31-jarige man uit het Belgische Heist zit in Nederland vast.

Uw beelden of informatie

Bent u getuige geweest van het steekincident, van de aanloop en/of de nasleep? Neem alstublieft contact op met de politie. Ook als u informatie heeft over de aanleiding of het motief voor het geweld hoort de politie heel graag van u.
Heel belangrijk voor het onderzoek kan ook beeldmateriaal zijn. Beschikt u over een bewakings- of deurbelcamera of een dashcam die opnamen heeft gemaakt op of rond de plek van het incident die ochtend van 5 februari? Meld dat dan alstublieft bij de politie of upload u beelden direct via het tipformulier.

Frederik van Eedenlaan in Delft, 5 februari 2023 Preloader
Frederik van Eedenlaan in Delft, 5 februari 2023
Frederik van Eedenlaan in Delft, 5 februari 2023 Preloader

Vertel wat u weet

Contact opnemen met de politie kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar