Overval broodjeszaak Subway aan de Papsouwselaan

Een jonge medewerker (15) wordt bedreigd voor amper 200 euro buit…

update

Er kwamen 7 tips.

Op zaterdag 16 augustus 2014 rond 20:30 uur wordt broodjeszaak Subway aan de Papsouwselaan in Delft overvallen door twee mannen met messen. Een medewerkster is achter in het magazijn, haar collega (15) zit in de zaak te eten aan een tafeltje. Hij wordt vastgepakt door één van de mannen waarna ze naar de kassa lopen waaruit het geld wordt weggenomen. Daarna vertrekken de overvallers.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Voorkennis

De jongen zat in zijn gewone kleren een broodje te eten en aan niets kon je zien dat hij daar werkte. Toch liepen de daders recht op hem af om de kassa te laten openmaken. Het kan zijn dat hij eerder in de gaten is gehouden maar de politie heeft het sterke vermoeden dat de daders ook zo goed wisten hoe het daar werkte, omdat ze waarschijnlijk bekend zijn in de wijk.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

De daders zijn vanuit de winkel gezien linksaf gevlucht richting de sportschool aan de Papsouwselaan. Vanaf daar loopt het spoor dood. Niemand heeft ze in een auto of op een scooter zien stappen en ook op camerabeelden uit de omgeving waren de overvallers niet meer terug te vinden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Huis

De politie sluit dan ook niet uit dat zij ergens in de buurt een huis zijn binnengegaan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Het lijken vrij jonge tengere mannen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdag 16 augustus 2014 rond 20:30 uur getuige geweest van de overval op broodjeszaak Subway aan de Papsouwselaan in Delft?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met de wijk de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders na de overval een huis zien binnengaan in de buurt?

Kijk ook eens naar