Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Overval eetcafé Barend Beer aan de Lorentzweg

Opsporing Verzocht Preloader

In september 2012 werd het eetcafé ook al overvallen.

update

Mede door uw tips is een man (36) uit Rotterdam aangehouden. Zijn mededader wordt nog gezocht!

Op zondag 19 mei rond 23.30 uur, overvallen twee mannen eetcafé Barend Beer op een industrieterreintje aan de Lorentzweg aan de rand van Barendrecht, vlakbij de A15. Ze zijn door een man in een witte Ford Fiësta afgezet. De daders lopen via de achterkant, van het dan al gesloten eetcafé, de keuken binnen en bedreigen daar het personeel met een vuurwapen en een mes. In een kantoor moet een personeelslid het getelde geld afstaan. De medewerkers moeten hun persoonlijke spullen afstaan en samen met het geld stappen de daders dan weer in de witte auto.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Ford Fiësta

De gestolen witte Ford Fiësta werd een paar dagen later teruggevonden in de Berkenwoudestraat in Rotterdam.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

De man met het vuurwapen is door zijn bivakmuts niet goed te zien, maar hij heeft een licht- tot donkergetinte huidskleur en is ongeveer 1.80-1.90 m lang.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

Hij heeft een donkere huidskleur, is ongeveer 1.75-1.85 m lang en hij droeg een donkere bubble coat jas. Beiden werden tussen de 20 en 30 jaar geschat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondag 19 mei rond 23.30 uur getuige geweest van de overval op eetcafé Barend Beer op een industrieterreintje aan de Lorentzweg aan de rand van Barendrecht?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de signalementen en mogelijk in combinatie met de witte Ford Fiësta de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders in de witte Ford Fiësta zien vluchten?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien wie deze auto heeft achtergelaten in de Berkenwoudestraat in Rotterdam?

Kijk ook eens naar