Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Overval op zonnestudio aan de Damlaan

Er zijn beelden van de vermoedelijk nog jonge dader

Op maandag 14 november 2016, rond 20.15 uur, is een Leidschendams filiaal overvallen van zonnebankketen Sunday’s. De enige aanwezige medewerkster in de zaak aan de Damlaan werd daarbij bedreigd met een vuurwapen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vuurwapen

De medewerkster is in de kantine van het bedrijf wanneer ze de winkelbel hoort. Vrijwel direct staat de overvaller voor haar. Hij heeft een vuurwapen en dwingt haar mee te lopen naar de balie, waar ze de kassa voor hem moet leeghalen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Beelden

Als de dader heeft waar hij voor kwam, loopt hij naar buiten en verdwijnt hij. Bij Sunday’s hangen bewakingscamera’s die de dader hebben vastgelegd, maar dat is niet de enige plek waar hij is gefilmd. Op beelden uit een flatgebouw aan de Dijkgraafstraat is diezelfde man te zien, zowel voor als na de overval.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het gaat om een licht-getinte man, vermoedelijk van Surinaamse of Antilliaanse afkomst. Hij is 18 à 21 jaar oud, heeft een smal gezicht en bruine ogen. Tijdens de overval had hij een dun snorretje en droeg hij een pet met daar overheen de capuchon van zijn donkere jack. Wellicht herkent iemand dat jack aan het lichter gekleurde merkteken op de borst.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de man op de bewakingsbeelden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar