Overval Plus supermarkt aan de Dommelsehei

Opsporing Verzocht Preloader

De nog jonge caissière (17) krijgt een mes tegen haar keel en moet de kassa openen.

update

Ondanks de duidelijke beelden 2 tips die nog niet naar de mannen hebben geleid. Herkent u ze alsnog of heeft u ze in Veldhoven gezien, reageer dan alstublieft.

Eind zondagmiddag 23 juni werd een filiaal van de Plus supermarkt aan de Dommelsehei in het Brabantse Veldhoven overvallen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Ander moment

De daders lopen naar de slijterij, waar al een klant staat te wachten omdat zowel een caissière ontbreekt, als de kassalade. De kleinste van de twee kijkt eerst wat geïnteresseerd rond, maar wil dan weg. De andere blijft en is heel relaxed. Na wat gesmoes vertrekken ze. Het is blijkbaar niet het juiste moment.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval

Twee minuten later zijn ze weer terug. De man met de zonnebril pakt een fles Baileys. Als de caissière (17) terug is, doet hij alsof hij wil afrekenen, maar dan drukt hij een mes tegen haar hals. In een vreemde taal maakt hij duidelijk dat hij geld wil. De andere man probeert de kassa open te krijgen, maar dat lukt hem niet en door haar angst lukt het de caissière ook niet direct. Pas als de fles nogmaals gescand is, springt de kassa open. De man met de bril doet er een greep in en rent dan met de fles Baileys de andere man achterna.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er eind zondagmiddag 23 juni getuige geweest van de overval op een filiaal van de Plus supermarkt aan de Dommelsehei in Veldhoven?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders zien vluchten?

Kijk ook eens naar