Overval snackbar De Pinksterbloem

Eén van de drie daders is nog op vrije voeten

update

Het vermoeden dat het hier om erg jonge daders ging, bleek te kloppen. Na de aanhouding van de 18-jarige man uit Zaandijk, is op 20 juni 2017 de tweede van drie verdachten aangehouden: een Apeldoornse jongen van 16 jaar oud.

Aan de Pinksterbloem in Apeldoorn wordt op donderdagavond 2 maart 2017 de medewerkster van een snackbar overvallen. Hoe de daders binnenstormen en met wapens dreigen, is vastgelegd door bewakingscamera’s.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Drie overvallers

Rond 21.30 uur staat een medewerkster van snackbar De Pinksterbloem alleen in de zaak wanneer de drie overvallers binnenkomen. In elk geval één van hen heeft een vuurwapen, een ander een groot mes. Ze doen een greep uit het sigarettenrek en eisen al het geld uit de kassa.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Eén aanhouding

Op 16 mei 2017 is één verdachte aangehouden. Hij komt niet uit de regio Apeldoorn, maar woont zo’n 100 kilometer verderop in Zaandijk. De politie denkt dat deze 18-jarige man de langste van de drie daders is, degene met de grijze capuchon.De andere twee overvallers worden geschat op 16 tot 18 jaar oud. Zij hebben dus mogelijk een link met het Noord-Hollandse Zaandijk.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden over de identiteit van de daders?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar