Overval supermarkt Deen aan het Stan Kentonhof

Eén van de overvallers zit inmiddels vast, nu de tweede nog!

update

6 tips.

Twee mannen vallen op zondagmiddag 17 januari 2016 even voor 18:00 uur meteen op als ze de supermarkt binnenlopen. Ze zijn helemaal in het zwart gekleed en houden ook binnen hun capuchon op. Ze duwen bij de kassa wachtende klanten weg en één van hen stormt met wapen in de hand op de kassière af. Hij houdt haar onder schot en sommeert haar geld uit de kassa te geven. De andere overvaller weet een onbemande kassa open te wrikken en ook daar geld uit te halen. Nadat ook de kassa bij de bloemenbalie was losgerukt, gaan de twee er met hun buit vandoor.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

De jongeman die al is aangehouden blijkt een man (21) uit Hoorn te zijn. Zijn mededader zoeken we nog. Hij kijkt recht in de camera en is dus goed herkenbaar.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtrichting

De twee vluchten richting het Willem Wiesepark. De kans dat de daders met de plastic tassen door iemand zijn gezien, is vrij groot.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondagmiddag 17 januari tegen 18.00 uur getuige geweest van de gewapende overval op een Deen filiaal aan het Stan Kentonhof in Hoorn en heeft nog niet met de politie gesproken?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de dader die we nog zoeken aan de hand van de bewakingsbeelden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders mogelijk zondag 17 januari bij, of in de omgeving van de Deen supermarkt gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien waar de overvallers heen zijn gevlucht?

Kijk ook eens naar