Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Pinfraude bij een geldautomaat in een bank aan de Willemskade

De methode: pincode afkijken, zakkenrollen, geld pinnen.

update

5 tips, we horen graag nog meer over hen: de vrouw is te herkennen aan de piercing onder haar mond.

Op maandag 7 juli 2014 stelen twee zakkenrollers de bankpas van een mevrouw (76), vermoedelijk bij de Blokker in Zwolle toen ze daar aan het winkelen was. Waarschijnlijk hebben ze daar meteen haar pincode afgekeken, want niet veel later pinnen ze 5000 euro van haar rekening.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Pinnen

De daders pinnen bij een geldautomaat in een bank aan de Willemskade.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Hun twee petjes springen in het oog, maar het kan best zijn dat ze die hebben opgezet zodat mensen niet op hun gezicht letten. Het is een vrij klein stel en beiden zijn licht getint.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bellen

Net zoals bij de bank binnen gaat de man op een gegeven moment ook buiten bellen. Misschien zitten er ook nog handlangers in het complot die op de hoogte worden gehouden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft op maandag 7 juli 2014 de daders met de gestolen pas zien pinnen bij een geldautomaat in een bank aan de Willemskade in Zwolle?

Kijk ook eens naar