Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Poging inbraak aan de Marktstraat

Het helpt altijd enorm mee bij de opsporing van daders, als ze niet al te intelligent handelen…

update

Meer tips zijn nog welkom.

Op zondagavond 10 januari 2016 proberen twee mannen in te breken bij een huis aan de Marktstraat in Wormerveer. Ze haken meteen af wanneer ze ontdekken dat het huis met een alarm beveiligd is.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Parkeren

De inbrekers zijn voor de poging inbraak gefilmd wanneer zij hun Volkswagen Caddy parkeren op de grote parkeerplaats aan de Marktstraat. De man achter het stuur stapt uit. Hij gaat daarna even poolshoogte nemen bij het woonhuis.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondagavond 10 januari 2016 getuige geweest van de poging inbraak bij een huis aan de Marktstraat in Wormerveer?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Parteon

Er is niemand thuis. De auto is verzet als we de man met een handlanger een omtrekkende beweging zien maken richting het Parteon.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met de Volkswagen Caddy de daders?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanbellen

En de bestuurder van de Caddy komt in beeld als hij toch nog even aanbelt om te controleren of er echt niemand thuis is.

Kijk ook eens naar