Poging moord en brandstichting op chaletpark

In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 juli wordt  op chaletpark Dennenoord in Boxtel omstreeks 00.30 uur brand gesticht bij een caravan waar op dat moment een 54-jarige vrouw en haar hond liggen te slapen. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Stacaravan

De 54-jarige vrouw heeft een vaste plek op het park in haar eigen stacaravan. Zij en haar hond zijn 24 uur per dag samen en die avond slaapt de hond dus ook gewoon binnen bij haar.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Brand

In de nacht schrikt ze wakker van een steekvlam en vuur. Ze ziet buiten de gloed van vlammen. Ze bedenkt zich geen moment, stapt uit bed en vlucht naar buiten. Ze is zo dapper dat ze zelf meteen begint met blussen. Al snel blijkt dat de brand is aangestoken. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden wie deze brand heeft gesticht en waarom? 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigenoproep: vrouw op chaletpark

Het slachtoffer heeft ons verteld dat terwijl ze aan het blussen was er een vrouw op haar afkwam die haar vanaf een afstandje vertelde dat ze twee mannen bij haar caravan had gezien, en dat die de brand hadden aangestoken. Het slachtoffer probeerde op dat moment nog in paniek het vuur te doven, dus die heeft niet verder kunnen praten met die vrouw. Ze is meteen nadat het vuur uit was nog in de omgeving van de camping op zoek gegaan naar die twee mannen, maar kon ze niet meer vinden en heeft ook de vrouw die haar dat vertelde niet meer gezien. Die vrouw wil de politie alsnog graag spreken. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is de vrouw die bij de brand op camping Dennenoord in Boxtel in de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 juli aan het slachtoffer vertelde dat ze twee mannen had gezien? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar