Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Remsley Eisden (36) doodgeschoten in auto

In de Van den Tempelstraat in Dordrecht werd in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 oktober 2022 een flink aantal keren geschoten. De 36-jarige Remsley Eisden, die daar op dat moment in een geparkeerde auto zat, werd meerdere malen geraakt en overleed ter plekke.

Het slachtoffer had iets verderop een café bezocht in winkelcentrum Crabbehof. Toen Eisden onder vuur werd genomen was het ongeveer 00.30 uur. De schutter is gezien door getuigen.

update
teaser-date

22-11-2022 17:12

Op dinsdag 22 november 2022 heeft de politie een 49-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident.

Kenmerken en vluchtroute

Het gaat om een man van circa 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg zwarte kleding en had een capuchon over het hoofd.
Een getuige heeft gezien dat die man na het schieten in de Van den Tempelstraat het eerste steegje insloeg in de richting van de Savornin Lohmanweg.

Vluchtrichting van de schutter Preloader
Vluchtrichting van de schutter
Vluchtrichting van de schutter Preloader

Toyota Yaris

De auto waarin het slachtoffer zat is een Toyota Yaris. Mogelijk zet dat iemand aan het denken. Heeft u gezien dat zo’n auto in de gaten werd gehouden of zag u erbij in de buurt iets anders verdachts, geef dat dan alstublieft door.

Onderzoek rondom de Toyota Yaris Preloader
Onderzoek rondom de Toyota Yaris
Onderzoek rondom de Toyota Yaris Preloader

Help de politie

Heeft u de avond van zaterdag 15 oktober of de daaropvolgende nacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Van den Tempelweg in Dordrecht of kunt u meer vertellen over de schutter, neem alstublieft contact op met de politie.
Ook als u beschikt over camerabeelden waarop mogelijk iets te zien is dat van belang kan zijn, wil de politie u heel graag spreken. Direct uw opnamen uploaden kan via het tipformulier hieronder.

  • Wie heeft iets gezien van het schieten en/of van de dader?
  • Wie weet meer over de route die de schutter vanaf de Savornin Lohmanweg is gevlucht?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar