Twee overvallen door dezelfde daders

Twee mannen overvallen in januari 2017 ongeveer een week na elkaar een filiaal van het Kruidvat in Someren en een vakantiepark in Overloon. Een van de twee is inmiddels aangehouden, maar de ander nog niet.

update

Twee tips over deze overvaller met zijn bordeauxrode gympen. De tips zijn in onderzoek, maar blijf naar hem of hen uitkijken.

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval op het Kruidvat

Op zaterdag 14 januari 2017 wordt rond 18.00 uur het Kruidvat aan de Postelstraat in het centrum van Someren overvallen. De man onherkenbaar is gemaakt zit al vast. Hij beent direct op een van de medewerksters af. Even later verschijnt de man die we nog zoeken. Hij draagt een donkere outfit en wat nog het meest opvalt zijn zijn bordeaux rode gympen. En die bijzondere tas. Wie is deze man?

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval op vakantiepark

Zes dagen later, op vrijdag 20 januari slaat waarschijnlijk datzelfde tweetal opnieuw toe bij een vakantiepark in Overloon, ook in Brabant. De mannen hebben twee medewerkers bedreigd met een automatisch wapen, het leek op een kalasjnikov. De medewerkers zijn over de grond gesleurd, het kantoor in waar ze de kluis open moesten maken. De daders vertrekken met alleen wat wisselgeld en een setje cadeaubonnen van het vakantiepark.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanhouding

Gelukkig kon de politie begin deze maand al één van die daders aanhouden. Inmiddels lijkt duidelijk dat hij ook betrokken is bij een derde overval: die op supermarkt Jan Linders afgelopen eerste kerstdag in Geleen. De andere dader wordt nog gezocht.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden wie die dader zou kunnen zijn?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar