Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Verdachte van zedendelicten duidelijk op beeld

De politie vraagt uw aandacht voor beelden van een man die wordt verdacht van een aantal zedenmisdrijven. Hij zou in de omgeving van Zwolle meerdere vrouwelijke slachtoffers hebben aangerand. De incidenten vonden plaats in 2019 en 2021.

De identiteit van de vermoedelijke dader lijkt bekend bij de politie, maar zijn verblijfplaats nog niet. De man heeft jonge vrouwen betast in het openbaar vervoer en er is gezien dat hij zich leek te bevredigen. Op de kleding van een slachtoffer is DNA van hem aangetroffen.

Nog niet gevonden

In 2021 is de verdachte door camera’s vastgelegd in een streekbus die van Zwartsluis naar Zwolle reed. Ook in 2019 zou diezelfde man daar in de omgeving hebben gereisd, maar het is de politie helaas niet gelukt hem te vinden.

Vermoedelijk is de gezochte man in 2022 in Zaltbommel geweest. Zegt dat u iets, mogelijk in combinatie met de beelden hierboven, neem dan alstublieft contact op met de politie.

Help de politie

Het jack dat de verdachte aanheeft op de camerabeelden is van de winkelketen Zara. Daarover hoeft de politie geen tips.
Heeft u een idee waar de man recentelijk is geweest en/of waar hij op dit moment mogelijk verblijft, geef het alstublieft door aan de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar