Vermist: Maria Drezaliu (15)

Op woensdag 27 april 2022 verdween de 15-jarige Maria Drezaliu uit de zorginstelling waar ze verbleef in Ossendrecht. Ze is meegenomen in een auto door een kale, gezette man van in de veertig. De politie maakt zich ernstige zorgen over Maria’s welzijn.

Het van oorsprong Roemeense meisje verbleef in instelling vanwege zorgen om mensenhandel. Al eerder was door mensen van buiten geprobeerd om contact met haar te leggen. Dat mislukte die keren doordat Maria naar binnen rende naar begeleiders.

update
teaser-date

17-05-2022 20:51

In de twee weken na de uitzending van 3 mei ontving de politie acht tips. Waar de 15-jarige Maria is, is helaas nog niet duidelijk. Mogelijk is zij niet meer in Nederland. Weet of vermoedt u iets over haar verblijfplaats of mogelijk over in wiens gezelschap Maria verkeert, neem alstublieft contact op met de politie.

Spullen achtergebleven

Op het moment dat ze werd meegenomen, was Maria aan het sporten. Ze had dus alleen sportkleding aan en al haar persoonlijke spullen zijn achtergebleven.
Maria droeg een zwarte sweater van Tommy Hilfiger, een zwarte legging met witte letters erop en zwarte Puma-sneakers. Ze heeft lang, donker haar en volle wenkbrauwen.

Maria Mirabella Drezaliu Preloader
Maria Mirabella Drezaliu Preloader

Maria Mirabella Drezaliu

  • Geboren op 10 juli 2005
  • 1.68 meter lang
  • spreekt Nederlands en Roemeens
  • heeft krassen op haar armen
  • droeg ten tijde van haar verdwijning
    zwarte sportkleding.

Mogelijk naar buitenland

Het is mogelijk dat Maria nog in het gezelschap van de gezette, kale veertiger is, maar dat hoeft niet zo te zijn.
De politie houdt rekening met de mogelijkheid dat het 15-jarige meisje kan zijn meegenomen naar het buitenland. Ieder beetje informatie over waar Maria is geweest of nu kan zijn, of wie er mogelijk bij haar is of is geweest, is van groot belang.

Maria Drezaliu Preloader
Maria Drezaliu
Maria Drezaliu Preloader

Help de politie

Wie weet of vermoedt waar Maria Drezaliu kan zijn?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar