Vermiste Silvana Heber vermoedelijk slachtoffer van misdrijf

De 36-jarige Silvana Heber kwam zaterdagochtend 19 november 2022 niet opdagen bij een belangrijke afspraak en is sindsdien spoorloos. Haar laatst bekende teken van leven dateert van de avond ervoor. De ex-partner van Silvana is aangehouden op verdenking van moord en zit in voorlopige hechtenis.

update
teaser-date

23-11-2022 15:53

De zoektocht kende op de late avond van dinsdag 22 november een tragische ontknoping. Het lichaam van Silvana werd gevonden in het bosgebied tussen Vessem en Veldhoven, waar eerder die dag een sporenonderzoek begon.

Het onderzoek naar de toedracht en exacte omstandigheden van Silvana’s overlijden gaat door. Meer over deze ontwikkelingen leest u op de website van de politie.

Zoekingen

De vermiste moeder van twee tieners woont aan de Dyckmeesterstraat in Hoogeloon en haar 41-jarige ex-partner woont aan de Hoofdstraat in datzelfde dorp in de Brabantse gemeente Bladel. Zoekingen in en bij die twee woningen hebben niet tot Silvana’s locatie geleid.

Links de straat van Silvana, rechts die van haar ex-partner Preloader
Links de straat van Silvana, rechts die van haar ex-partner
Links de straat van Silvana, rechts die van haar ex-partner Preloader

Sporenonderzoek

Sinds zaterdag de 19e zoekt de politie op plekken die tipgevers doorgeven als mogelijke locatie waar Silvana zou kunnen zijn. Met hulp van het Veteranen Search Team en het Landelijk Team Bijzondere Zoekingen wordt in bos- en buitengebieden naar Silvana gezocht en ook bij woningen en andere plaatsen die in het onderzoek naar voren komen.

Sporenonderzoek dinsdagavond 22 november Preloader
Sporenonderzoek dinsdagavond 22 november
Sporenonderzoek dinsdagavond 22 november Preloader

Tegen het einde van dinsdagmiddag de 22e stuitte het onderzoeksteam op een locatie – hierboven op de foto – in het grensgebied tussen Vessem en Veldhoven. Daar vond de rest van die dag sporenonderzoek plaats. De politie hoopt snel meer duidelijkheid te hebben. 

Deel uw informatie

Silvana Heber (36) Preloader
Silvana Heber (36)
Silvana Heber (36) Preloader

Heeft u op of sinds vrijdagavond 18 november Silvana Heber gezien en/of gesproken of heeft u een idee waar zij zou kunnen zijn (geweest), neem zo snel mogelijk contact op met de politie.
Ook als u iets weet of vermoedt over de mogelijke betrokkenheid van Silvana’s ex-partner, hoort de politie heel graag van u. Deze man bezit een zwarte Mercedes-Benz A-klasse. Mogelijk is het iemand opgevallen dat hij daarmee in de omgeving heeft gereden.

Camerabeelden uploaden

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Beschikt u over beelden waarop iets belangrijks zou kunnen staan, verzoekt de politie u die te delen. Meld u zich a.u.b. of upload uw beelden via het online tipformulier.
Meld het direct als u weet waar Silvana kan zijn Preloader
Meld het direct als u weet waar Silvana kan zijn
Meld het direct als u weet waar Silvana kan zijn Preloader

Kenmerken Silvana

Silvana Heber, 36 jaar oud, is met haar 1.60 meter vrij klein van stuk. Ze heeft halflang, rossig haar dat ze vaak in een staart draagt. De politie vermoedt dat Silvana ten tijde van haar verdwijning een bruine handtas bij zich had.

Contact met de politie

Informatie doorgeven kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar