Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Wie herkent deze parfumdieven?

Kijkt u alstublieft mee naar de beelden van twee winkeldieven die een parfumerie in Zutphen dupeerden. Ze kwamen daar in februari 2023 weg met een crimineel toneelstukje. Terwijl de ene man nonchalant aan een geurstripje rook waar hij niks op had gespoten, liet de andere een aantal prijzige luchtjes in zijn jas verdwijnen.

Het duo maakte voor bijna 1.800 euro aan parfums buit en is tot de dag van vandaag nog niet in de kraag gevat. Meld het alstublieft als u (een van) hen herkent op de beelden hieronder en/of als u weet waar de politie de mannen kan vinden.

Geef uw tip door

De twee mannen zijn vermoedelijk vaker samen op pad, ook in andere plaatsen en mogelijk met wisselende handlangers. 
Wat in Zutphen opviel is dat het duo alleen producten van het merk Lancôme meenam. Mogelijk is het iemand opgevallen dat (een deel van) de buit destijds ergens te koop werd aangeboden.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar