Winkeldieven duidelijk in beeld

Een dievenduo slaat op 14 december 2017 twee keer toe in dezelfde winkelstraat, de Lange Bisschopstraat in Deventer. Ze zijn daarbij goed herkenbaar gefilmd.

update

Door 6 goede tips is het onderzoek in volle gang bezig.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Nerveus

Rond 16.00 uur die donderdag lopen een man en vrouw binnen bij parfumerie Douglas. Ze staan een tijdje stil bij de herengeuren wanneer een medewerkster hen aanspreekt. Zij vindt dat het tweetal zich nerveus gedraagt, maar de verklaring daarvoor blijkt pas achteraf uit de bewakingsbeelden.

Op die beelden is te zien dat het stel vier flacons parfum van Tom Ford in hun tas heeft laten verdwijnen, met een totale waarde van ruim 480 euro.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het gaat om twee 100 ml. verpakkingen, een Anthracite en een Extreme. Daarnaast zijn er twee formaten van Oud Wood meegenomen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Speaker

Nog geen half uur later verschijnt het duo weer in beeld, iets verderop in de straat nu bij een andere winkel. Ze bekijken er een prijzige zwarte bluetooth-speaker van het merk Bang & Olufsen, verpakt in een witte doos. Ze pakken hem uit het schap en lopen er kalmpjes mee naar buiten. De speaker, een BeoLit 17, heeft een winkelwaarde van € 499.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de Tom Ford parfums en/of de BeoLit-speaker zijn? Heeft u ze misschien te koop aangeboden gezien?

Het is goed mogelijk dat deze daders vaker op dievenpad gaan in Deventer of omgeving. Heeft u een idee wie zij zijn, geef het door.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de man en/of de vrouw op de bewakingsbeelden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar