Woningen beschoten en beklad

In de laatste week van november 2022 werd een lugubere boodschap afgeleverd bij zowel een woning in Krimpen aan den IJssel als een in Spijkenisse. Er werd met verf respectievelijk “Tik tak” gespoten met een klokje erbij en “Laatste keer” – zij het dat dat laatste wat beroerd was gespeld. Belangrijker en heel bedreigend is dat op beide woningen is geschoten.

De politie gaat ervan uit dat dezelfde dadergroep achter beide incidenten zit. De nu getroffen woning in Krimpen werd al twee keer eerder onder vuur genomen, in juli 2022, en vermoed wordt dat al deze incidenten met elkaar te maken hebben.

Acacia in Krimpen aan den IJssel Preloader
Acacia in Krimpen aan den IJssel
Acacia in Krimpen aan den IJssel Preloader

Deel uw informatie

In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 november vond het schietincident plaats in Spijkenisse. Rond 02.15 uur werd geschoten op een woning aan de Gouwestraat. Neem alstublieft contact op als u iets weet over de dader(s) en/of het motief.
Drie dagen later werd, rond 01.30 uur in de nacht van 25 op 26 november, geschoten op een woning aan de Acacia in Krimpen aan den IJssel. Ook daarover zijn alle tips nog zeer welkom.

Gouwestraat in Spijkenisse Preloader
Gouwestraat in Spijkenisse
Gouwestraat in Spijkenisse Preloader

Contact met de politie

Mogelijk heeft iemand iets gezien van de schutter(s) en/of van een of meer personen die met een spuitbus verf in de weer waren. Ook zou het kunnen zijn dat iemand camerabeelden heeft waar de verdachte(n) op kunnen staan.
Heeft u beeldmateriaal of informatie die van belang kan zijn, meld het alstublieft bij de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar