Zorgwekkende vermissing Rishi Parmesar

Rishi Parmesar uit Hoofddorp zou op 19 december 2022 terugkeren van een reis naar Suriname. Hij zat echter niet in het vliegtuig en er is tot op heden niets meer van Parmesar vernomen. Gevreesd wordt dat hij niet meer in leven is.

update
teaser-date

23-01-2024 19:30

Op basis van het onderzoek denkt het Openbaar Ministerie dat Rishi Parmesar niet meer in leven is. Zijn lichaam is echter nog altijd niet gevonden.

In januari 2024 heeft de politie een tweede verdachte aangehouden. Die nu 50-jarige man uit Den Haag wordt verdacht van de moord of doodslag op Rishi Parmesar. Hopelijk voor Rishi’s nabestaanden wordt er snel meer duidelijk.

Terrein in Lelydorp

De politie heeft aanwijzingen dat Parmesar op zijn eigen terrein in Lelydorp, ten zuiden van Paramaribo, om het leven is gebracht. Hij werd daar aan de Indira Gandhiweg 945 voor het laatst gezien op zondag 18 december rond het middaguur. Er zit in Suriname één persoon vast op verdenking van betrokkenheid bij Parmesars dood.

Het terrein aan de Indira Gandhiweg Preloader
Het terrein aan de Indira Gandhiweg
Het terrein aan de Indira Gandhiweg Preloader

Surinaamse gemeenschap

Gezien het feit dat het slachtoffer in Nederland woonde, zou ook hier mogelijk iemand iets kunnen weten dat in het onderzoek van belang kan zijn. Het is ook niet uitgesloten dat mensen die in Nederland verblijven bij de vermissing en/of vermoedelijke dood betrokken kunnen zijn.
Wellicht wordt er in de Surinaamse gemeenschap in Nederland gesproken over Parmesar en wat er met hem is gebeurd. Denkt u iets te weten over een conflict dat hij kan hebben gehad of met wie hij in december zoal omging, neem alstublieft contact op met de politie.

Rishi Parmesar Preloader
Rishi Parmesar
Rishi Parmesar Preloader

Goederen verdwenen

Meld het alstublieft als u Rishi Parmesar op of na 18 december nog heeft gezien of gesproken. Zijn koffers, laptop en telefoon zijn sinds die dag spoorloos; ook als u daar informatie over heeft, hoort de politie heel graag van u.
Daarnaast heeft de politie een heel concrete vraag. In een bedrijfspand op Parmesars terrein in Lelydorp vond de politie het horloge dat u hieronder ziet. Van wie kan dat zijn geweest?

Van wie kan dit horloge zijn geweest? Preloader
Van wie kan dit horloge zijn geweest?
Van wie kan dit horloge zijn geweest? Preloader

Geef uw informatie door

  • Wie weet meer over de vermissing en vermoedelijke dood van Rishi Parmesar?
  • Wie weet aan wie het getoonde horloge toebehoort?
  • Wie weet waar de telefoon, koffers en/of laptop van het slachtoffer kunnen zijn gebleven?
  • Wie heeft informatie over een conflict dat Rishi Parmesar kan hebben gehad, waarover dat ging en/of met wie dat was?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar