Automobilist spoorloos na fataal ongeval fietser (78)

  • Arnhem

Een 78-jarige fietser is op dinsdagochtend 5 november 2019 op de splitsing van de Liszt- en de Mahlerstraat in Arnhem ten val gekomen. Hij overleed ruim een week later aan zijn verwondingen. Mogelijk was er een automobilist bij het ongeval betrokken.

Update

Inmiddels zijn er tien reacties binnengekomen, maar helaas nog geen gouden tip over de automobilist. 

119722_fu_Arnhem_sobb1.jpg
Slachtoffer fietst, 5 nov. 2019

Die dinsdagochtend fietste het slachtoffer rond 10.40 uur richting de Cattepoelseweg. Een getuige heeft verklaard dat op dat moment, waar de Mahlerstraat en de Lisztstraat samenkomen, een grote auto hard achteruitreed. Zo hard dat het voertuig er zelfs van ging slingeren richting de achterkant van de fietser. 

Kort daarna werd het slachtoffer zwaargewond aangetroffen. De bestuurder zou wel eventjes zijn gestopt, maar reed daarna hard weg.

119722_fu_arnhem_dr_kleuren.jpg
Mogelijke kleuren betrokken auto

Bruinachtige auto

Volgens getuigen reed de automobilist in een grote, stevige personenauto; een SUV of stationwagen. De kleur is niet helemaal duidelijk, maar het zou om een bruinachtige auto gaan. Mogelijk heeft de auto schade opgelopen.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Getuigenoproep

Was u getuige van het ongeluk of heeft u informatie over de automobilist? Dan is het belangrijk dat u contact opneemt met de politie. Ook als u camera- of dashcambeelden van die ochtend heeft, wil de politie deze graag ontvangen.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Mahlerstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.