Gewapende beroving taxichauffeur aan het Jonckbloetplein

  • Den Haag
  • Update 

De zogenaamde klant trekt opeens een vuurwapen.

Update

5 tips, hun informatie is in onderzoek.

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 oktober 2013 wordt rond 05.10 uur een taxichauffeur overvallen aan de taxistandplaats aan het Jonckbloetplein in Den Haag. Met de telefoon en de portemonnee van de chauffeur rent de gewapende straatrover weg. Pas dan durft de chauffeur de overvalknop in zijn wagen in te drukken.

tcm17317804_large.jpg
Slachtoffer

De dader heeft volkomen onverwacht een wapen getrokken, het slachtoffer verwachtte dat totaal niet. Iedere keer dat hij wordt aangesproken schiet de angst omhoog en ’s nachts komt al die spanning er uit in de vorm van nachtmerries.

tcm17317805_large.jpg
Vondst spullen

De chauffeur is nadat hij alarm had geslagen nog achter de man aangegaan. Hij zag dat de dader zijn telefoon weggooide in een bloemenperkje en verderop heeft hij ook zijn portemonnee teruggevonden, zonder geld.

tcm17317800_large.jpg
Dader

Hij is blank en heeft blond of lichtbruin haar, dat was te zien aan de stoppels op zijn ongeschoren gezicht. De man is ergens rond de 30 jaar oud. Hij heeft een klein gezicht met lichte, wat ingevallen ogen en een smalle neus. Hij is mager en de chauffeur vond hem wat junkachtig.

tcm17317803_large.jpg
Jonckbloetplein

De chauffeur dacht ook dat hij deze man al vaker rond het Jonckbloetplein in Den Haag had gezien.

  • Wie is er in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 oktober 2013 rond 05.10 uur getuige geweest van de gewapende beroving van een taxichauffeur aan de taxistandplaats aan het Jonckbloetplein in Den Haag?

  • Wie (her)kent aan de hand van de compositietekening en/of het signalement de dader?

  • Wie heeft de dader vaker bij het Jonckbloetplein in Den Haag gezien?

Jonckbloetplein

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.