Identiteit van caféschutter aan de Vlietlaan

  • Rotterdam
  • Update 

Hij komt met getrokken wapen café binnen en schiet bezoekers in been

Update

Ondanks uw tips is de schutter nog niet gevonden, blijf opletten of u hem ziet.

Afgelopen zondag 3 juli 2016 vindt in een café aan de Vlietlaan in Rotterdam een schietincident plaats. Dat gebeurt omstreeks 01.30 uur na een woordenwisseling en een worsteling voor het café tussen een lastige klant en de eigenaar van het café.

Ruzie

De lastige klant vertrekt na de worsteling, waarna hij een paar minuten later met getrokken wapen terugkomt. Hij schiet een paar keer, waarbij twee cafébezoekers in hun been worden geraakt. De man rent na het schieten weg in de richting van de Goudse Rijweg. 

Identiteit schutter

De schutter is sindsdien spoorloos, maar de politie heeft wel een vermoeden wie hij is. Hij zou bekend staan als ‘Zafer’, Mustafa en Osman. 

Signalement

Het is een lichtgetinte man, tussen de 40 en 45 jaar oud, ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang, met kort donker haar en was die zondag 3 juli gekleed in een blauwe heupjas.

  • Wie weet wie deze man is, waar hij te vinden kan zijn of heeft de café-schutter op zondagochtend 3 juli vroeg zien wegrennen daar vanaf de kroeg aan de Vlietlaan in Kralingen-West richting Goudse Rijweg?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Vlietlaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.