Alerte medewerkster verijdelt overval winkel

Zodra twee mannen een Scapino-filiaal in Tilburg binnenkwamen, seinde de medewerkster die achter de balie stond haar collega’s in. Het voelde niet goed en daar kreeg de vrouw direct gelijk in: de mannen kwamen een overval plegen.

Het gebeurde rond 16.30 uur op dinsdag 16 november 2021. Terwijl de ene man op één plek bleef staan en niet sprak, ging de andere op het slachtoffer af. Hij eiste dat ze kassa zou openmaken.

update
teaser-date

08-03-2022 19:33

De tips die u doorgaf, gingen vooral over de kleding van de daders. De identiteit van de mannen is helaas nog niet achterhaald, dus meer informatie is nog erg welkom.

Mogelijk wapen in jaszak

De man leek te dreigen met zijn linkerhand, die hij in zijn jaszak hield. Mogelijk had hij daar een wapen of wilde hij de vrouw laten geloven dat dat zo was.
Nadat de vrouw hem duidelijk maakte dat zij de kassa niet kón openen, probeerde de man het zelf. Toen echter kwamen de collega’s van het slachtoffer er aan, schreeuwend, waarop de twee daders de winkel verlieten.

Hoody van The Sting

Kijkt u alstublieft goed naar de beelden en geef het door als u weet of vermoedt wie de mannen kunnen zijn. Een mogelijk belangrijk aanknopingspunt kan de trui zijn van de man die achter de balie is geweest.
Het gaat om een hoody van winkelketen The Sting. De opdruk verwijst naar een Londens filiaal dat al enige jaren gesloten is. Het zou dus kunnen dat de dader die opvallende trui al een lange tijd heeft.

Help de politie

Wie herkent (een van) de mannen op de beelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar