Automatische wapens gevonden in stadspark Transwijk

In het stadspark Transwijk in Utrecht werd op donderdag 7 januari 2021 een aantal automatische wapens gevonden. Het gaat om het soort wapens dat door criminelen wordt gebruikt om bijvoorbeeld moorden mee te plegen.

update
teaser-date

19-01-2021 21:10

Vijf mensen hebben sinds de uitzending contact opgenomen, bedankt! Meer informatie blijft welkom.

De politie en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie doorzochten die donderdag het park naar aanleiding van een tip. Uiteindelijk werden de wapens in een kuil gevonden; begraven en verstopt in het gebied tussen de skatebaan en het uitzichtpunt.

 Onrust

Iedere dag bezoeken veel mensen het park, waaronder veel spelende kinderen. Een dergelijke vondst heeft dan ook veel onrust en verbazing veroorzaakt bij omwonenden.

Help de politie

Het is van groot belang dat de politie kan achterhalen wie de gevaarlijke wapens in het park heeft begraven en wie met deze vondst te maken hebben.
Heeft u iets opvallends gezien in of rondom het park of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Geeft het dan alstublieft door aan de politie. U kunt ook vertrouwelijk uw informatie doorgeven via het TNI of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar