Brutaal duo steelt pakketten uit bus van bezorger

Opsporing Verzocht Preloader

In het centrum van Nijmegen maakten twee mannen een aantal pakketten buit met merkkleding erin. Die haalden ze heel brutaal uit de bestelbus van een bezorgdienst.

Op 12 september 2023 hing het duo rond op de Koningstraat toen de bezorger daar arriveerde. Zodra die naar een klant liep, ging de oudste verdachte op de bus af. Hij had een steekkar bij zich waar hij meerdere pakketten op laadde. Zijn jongere handlanger hield intussen de omgeving in de gaten.

update
teaser-date

08-04-2024 13:39

Eén van de verdachten heeft zich gemeld bij de politie. Hij is een 56-jarige inwoner van Rijswijk. De andere man, die u hier op de foto’s ziet, wordt nog gezocht.

Nieuwstraat

Uit camerabeelden blijkt dat de dieven een eindje verderop zelf een bestelbus hadden staan aan de Nieuwstraat. Ze zijn een paar keer heen en weer naar de Koningstraat gelopen om pakketten te stelen.
Het kenteken van de door hen gebruikte bestelbus heeft niet naar de verdachten geleid. Weet u meer over de witte Fiat Ducato of wie daar op 12 september in hebben gereden, geef het alstublieft door.

Naar deze verdachte is de politie nog op zoek Preloader
Naar deze verdachte is de politie nog op zoek
Naar deze verdachte is de politie nog op zoek Preloader

Geef uw tip door

Wie weet meer over de man op de foto’s?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar