Dief bankpas filmde intoetsen pincode

Het komt helaas voor dat terwijl u in een winkel uw pincode intoetst, een crimineel probeert mee te loeren. De man die dat op 16 oktober 2019 bij een mevrouw in Aalsmeer deed, gebruikte zijn telefoon om haar pincode te filmen.

update
teaser-date

17-03-2020 20:38

U gaf twee tips door, maar helaas geen gouden. Meer informatie blijft welkom.

Het gebeurde die woensdagmiddag in de Jumbo aan de Ophelialaan. Toen mevrouw kort daarna in een andere winkel wilde afrekenen, bleek haar portemonnee verdwenen. Daarin zat onder meer wat contant geld en haar bankpas.

Flink bedrag gepind

Een jonge man, hoogstwaarschijnlijk dezelfde als in de Jumbo, had intussen al een flink bedrag van haar rekening opgenomen. Tijdens het pinnen, bij een geldautomaat aan het Poldermeesterplein, is hij gefilmd. Geef het door aan de politie als u weet wie deze man is.

Twee vrouwen

Op bewakingsbeelden van de Jumbo is te zien dat de pincodefilmer contact heeft met twee vrouwen en dat ze vervolgens met z'n drieën vertrekken. Mogelijk zegt de combinatie van personen iemand iets.

De verdachte leek met deze twee vrouwen op te trekken Preloader
De verdachte leek met deze twee vrouwen op te trekken
De verdachte leek met deze twee vrouwen op te trekken Preloader

Help de politie

Wie herkent de verdachte(n) op de beelden, mogelijk in combinatie met twee vrouwen? De man in de Jumbo is zeer vermoedelijk dezelfde als die bij de geldautomaat.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

Wilt u het 62-jarige slachtoffer een bericht sturen, gebruik onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar