Dood André Braaksma (50) aan de Tappersweg

Donderdagmiddag 7 juli 2016 wordt omstreeks 15.30 uur in een bedrijfspand aan de Tappersweg in Haarlem het dode lichaam van André Braaksma (50) gevonden. Uit sectie blijkt dat hij door geweld om het leven is gekomen. 

update

Helaas, ondanks uw tips is nog niet bekend wie zij zijn. Tips blijven dus welkom.

Hennep

In het bedrijfspand werd hennep gekweekt. Na onderzoek door de politie zijn inbraaksporen in het pand ontdekt. Een van de scenario’s is dan ook dat André Braaksma het slachtoffer is geworden van een zogenaamde ripdeal, waarbij criminelen drugs van elkaar stelen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bewakingscamera

De nacht voor het lichaam van André Braaksma werd gevonden zijn drie personen in de buurt van de loods geweest. Op bewakingscamerabeelden is te zien dat omstreeks 02.45 uur drie mannen in de omgeving van de loods liepen. Daar komen we graag mee in contact. 

Help de politie

  • Wie heeft meer informatie over mogelijke vijanden van André Braaksma?
  • Wie zijn de drie mannen die donderdag 7 juli omstreeks 02.45 uur in de buurt van het bedrijfspand aan de Tappersweg zijn geweest?
  • Mocht je het zelf zijn, laat dat dan weten. Wie heeft omstreeks donderdag 7 juli opvallende voertuigen (in de buurt van) de Tappersweg gezien?
  • Wie heeft omstreeks donderdag 7 juli andere mensen in de buurt van de loods aan de Tappersweg gezien? 

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar