Dood Mohamed Boulaaouin (44) na schietincident op de Duurstedelaan

Zijn dood heeft mogelijk te maken met een uit de hand gelopen ripdeal.

update

Inmiddels is duidelijk dat Mohamed Boulaaouin zich bezighield met de handel in softdrugs en dat zijn dood mogelijk te maken heeft met een uit de hand gelopen ripdeal, vanuit een Albanese groepering. De politie wil een beroep op de zakelijke contacten van Mohammed Boulaaouin, die hopelijk meer over de Albanese link met een ripdeal kunnen vertellen. Het onderzoeksteam wil ook graag meer weten over het rondje dat het slachtoffer een uur voor zijn dood nog door Utrecht heeft gereden, waarbij hij mogelijk nog met bekenden heeft gesproken.

Op vrijdagavond 19 december 2014 worden er omstreeks 19.45 uur schoten gehoord bij een kleine auto op de Duurstedelaan in de Utrechtse wijk Hoograven. Ter plekke treffen agenten een man aan in zijn auto, die dan al door vuurwapengeweld overleden is. Het slachtoffer is Mohamed Boulaaouin (44) uit Zeist.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op vrijdagavond 19 december 2014 omstreeks 19.45 uur getuige geweest van het dodelijk schietincident op de Duurstedelaan in de Utrechtse wijk Hoograven?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Slachtoffer

Mohamed Boulaaouin is vader van twee kinderen en woonde afwisselend in Marokko en Nederland. Inmiddels is duidelijk dat Mohamed Boulaaouin zich bezighield met de handel in softdrugs en dat zijn dood mogelijk te maken heeft met een uit de hand gelopen ripdeal, vanuit een Albanese groepering. De politie wil een beroep op de zakelijke contacten van Mohammed Boulaaouin, die hopelijk meer over de Albanese link met een ripdeal kunnen vertellen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kan er meer over de Albanese link met een ripdeal vertellen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Achtergrond

De politie is op dit moment druk bezig om zoveel mogelijk informatie over het leven van Mohamed Boulaaouin te verzamelen. Daarom wil de politie ook graag spreken met mensen die meer over hem kunnen vertellen. Waar hield hij zich mee bezig de laatste tijd en had hij bijvoorbeeld vijanden?

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over het leven van Mohamed Boulaaouin?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over de achtergrond van deze zaak?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Grijze auto

Een getuige heeft gezien dat meteen na het schieten een grijze personenauto, mogelijk een Volkswagen Golf, wegreed vanaf de Duurstedelaan in de richting van de Rijnenburglaan.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader(s) zien vluchten in een grijze personenauto, mogelijk een Volkswagen Golf?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar deze grijze personenauto nu is?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Parkeren

Verder heeft een andere getuige gezien dat een grijze personenauto met vermoedelijk buitenlands kenteken, gedeeltelijk op de stoep geparkeerd werd in de Duurstedelaan. In die auto zaten twee personen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er gezien dat een grijze personenauto met vermoedelijk buitenlands kenteken, gedeeltelijk op de stoep geparkeerd werd in de Duurstedelaan?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de twee personen in die auto gezien of weet wie dit zijn?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Tafeltennis

Verder was er die avond op de Duurstedelaan een tafeltennistoernooi van de Utrechtse Tafeltennisclub. Dat toernooi begon om 20.00 uur en mogelijk hebben deelnemers iets van het incident gezien of meegekregen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie was er aanwezig bij het tafeltennistoernooi van de Utrechtse Tafeltennisclub op de Duurstedelaan en heeft iets van het incident gezien of meegekregen?

Kijk ook eens naar