Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Doorrijder gezocht die fietsster het ziekenhuis in reed

Op maandag 16 januari 2023 werd rond 20.50 een fietsster aangereden door een personenauto. De bestuurder daarvan reed door zonder zich om het 26-jarige slachtoffer te bekommeren. Het gebeurde op het grote verkeersplein Willem van Oranjeplein, bij de Baronieweg in IJsselstein.

De vrouw belandde met ernstig letsel in het ziekenhuis en moest geopereerd worden. Het is de politie er alles aan gelegen de automobilist te vinden die daarvoor verantwoordelijk is.

Baronieweg

Het ongeval ging met een harde klap gepaard. De bestuurder moet daarvan iets gemerkt hebben. Het is goed mogelijk dat de betrokken auto schade heeft opgelopen.
De fietsster kwam vanuit de Hogebiezen en reed richting de Hendrik Copijnstraat toen ze ter hoogte van het verkeersplein werd aangereden. De auto die haar raakte reed door; vermoedelijk over de Baronieweg in de richting van evenemententerrein Het Podium.

De situatie daar in IJsselstein Preloader
De situatie daar in IJsselstein
De situatie daar in IJsselstein Preloader

Help de politie

De politie wil graag spreken met getuigen die iets van het ongeval hebben gezien en/of daar mogelijk rond die tijd in de buurt hebben gereden met een dashcam.
Weet u wie in de personenauto reed of was u het zelf? Neem alstublieft contact op met de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar