Duo met dekbedhoes rooft tabakswinkel leeg

Twee mannen dupeerden de eigenares van een Cigo-filiaal in Almelo. Ze richtten een flinke ravage aan en maakten voor duizenden euro’s aan goederen buit.

update
teaser-date

11-02-2020 21:02

Bijna dertig tips zijn er binnengekomen sinds de uitzending, bedankt! Het is inmiddels duidelijk dat één van de daders een jas van Napapijri draagt.

Rond 04:40 uur in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 december 2019 braken ze in in de winkel aan het Vincent van Goghplein. Behalve met grote hoeveelheden rookwaar, gingen ze er met de kassalade en stapels krasloten vandoor.
Dat alles stopten ze in een meegebrachte dekbedhoes.

Kleding daders

De ene man was van top tot teen in merkkleding gehuld: een jas van The North Face, een Nike-broek en blauwe Asics-gympen.
De andere, wat rustiger ogende man ging minder opvallend gekleed. Hij droeg een blauwe capuchontrui of -vest en een jas met een opvallend logo op de linkermouw. Die jas is waarschijnlijk van het merk Napapijri.

Klaarstaand voertuig?

Door de enorme hoeveelheid spullen die de daders meenamen, moet de dekbedhoes behoorlijk zwaar zijn geworden. De politie vermoedt dat de inbrekers een voertuig klaar hadden staan om de buit te vervoeren. Mogelijk is dat door iemand gezien.

Help de politie

  • Wie weet of vermoedt wie de inbrekers zijn?
  • Wie heeft iets gezien van de inbraak?
  • Wie heeft gezien hoe de mannen zijn gevlucht?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

WIlt u de gedupeerde winkelier een hart onder de riem steken, gebruik onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar