Duo volgt en berooft oudere dame

Een mevrouw van 89 jaar oud werd in Maastricht het slachtoffer van twee berekenende criminelen. Die staan gelukkig goed op beeld. Op dinsdag 12 juli 2022 leken zij de pincode van mevrouw af te kijken in een supermarkt, waarna waarschijnlijk datzelfde duo het slachtoffer beroofde in het appartementengebouw waar ze woont.

Twee daders hebben vermoedelijk de 89-jarige dame gevolgd die middag vanaf de Jumbo aan het Recessenplein. In de lift op weg naar haar woning grepen ze haar polsen vast en belemmerden ze haar even het zicht. Vervolgens ging het duo ervandoor met de portemonnee van mevrouw.

Geld van rekening gehaald

Kort na de beroving werd uit een geldmaat geld opgenomen van de rekening van het slachtoffer. De man die dat deed is een van het tweetal dat in en bij de Jumbo op beeld werd vastgelegd. Hij en zijn handlanger hebben een licht getinte huidskleur.
Die dinsdagmiddag haalden ze een aanzienlijk bedrag van de rekening van het 89-jarige slachtoffer. Het is goed mogelijk dat de mannen zich vaker schuldig maken aan dit soort praktijken. Laat het weten als u (een van) hen herkent.

Geef het door als u (een van) de mannen herkent Preloader
Geef het door als u (een van) de mannen herkent
Geef het door als u (een van) de mannen herkent Preloader

Help de politie

Wie zijn de mannen op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar