Explosieven geplaatst bij drie horecazaken

In winkelcentrum Elderhof in Arnhem werden in juni 2023 heel zware explosieven achtergelaten bij drie verschillende horecazaken. Bij de laatste van die keren volgden daadwerkelijk ontploffingen. De daders, die in twee opeenvolgende nachten in touw waren, zijn door camera’s vastgelegd.

Of het beide keren hetzelfde duo is geweest, is niet duidelijk. Ook is het motief voor de bedreigingen nog een raadsel. Weet of vermoedt u daar iets over, neem dan alstublieft contact op met de politie. Dat kan als u dat prettiger vindt ook anoniem.

Uw informatie of beelden

De daders waren actief in de vroege ochtend van donderdag 8 juni en die van vrijdag 9 juni. Herkent u iets aan een of meer van hen, meld het alstublieft. Ook als u iets weet over een voertuig dat ze mogelijk hebben gebruikt, hoort de politie graag van u.

Beschikt u over relevante beelden uit de omgeving, van bijvoorbeeld een dashcam of bewakings- of deurbelcamera? Geef dat alstublieft door aan de politie of upload uw beelden rechtstreeks via het online tipformulier.

Help de politie

Ieder beetje informatie kan in dit onderzoek van groot belang zijn, zelfs als een detail op u als ‘klein’ overkomt. Schroom alstublieft niet als u iets denkt te weten over de daders, een aanleiding of motief of mogelijk over een opdrachtgever.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar