Geldopname met vals rijbewijs bij Bruna in winkelcentrum Lunetten

De vrouw werd op heterdaad betrapt, maar haar partner in crime ging er als een haas vandoor.

update

Waarschijnlijk omdat het Nederlands elftal voetbalde maar 2 tips, met namen weliswaar, maar er moeten toch meer mensen zijn die deze man herkennen.

In winkelcentrum Lunetten in de gelijknamige Utrechtse wijk is in de Bruna het ING-servicepunt gevestigd. Op maandag 12 november 2012 wilde een 19-jarige vrouw uit Rotterdam hier een paar duizend euro opnemen. Het rijbewijs dat ze afgaf ter identificatie voelde raar aan en bij het scannen bleken er ook allemaal dingen niet te kloppen. De politie werd gewaarschuwd en het meisje werd aangehouden omdat ze een vals rijbewijs en een bankpas had, die niet van haar was.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mededader

Terwijl zij binnen probeerde de klus te klaren, stond buiten een man op haar te wachten. Zodra hij doorkreeg dat de vrouw op heterdaad werd betrapt, liet hij haar prompt achter. De man heeft een negroïde uiterlijk en een donkerblauwe baseballpet op met een witte opdruk. Verder droeg hij een donkere, glimmende jas met een witte kraag en een logo op de borst en een spijkerbroek. Volgens de vrouw komt de man uit Zeist.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de foto en/of het signalement de man en weet waar hij vandaan komt?

Kijk ook eens naar