Gewapende overval New York Pizza

Rond 21.40 uur op 8 september 2018 werd aan de Korvelseweg een filiaal van New York Pizza overvallen. Een 18-jarige medewerkster moest, onder bedreiging van een vuurwapen, de inhoud van de kassa afgeven.

update

Dankzij uw 4 tips is het onderzoek nieuw leven ingeblazen, bedankt. Meer informatie blijft welkom.

De dader is zowel buiten op straat als tijdens de overval gefilmd. Hoewel hij zijn gezicht had bedekt met een rode doek of sjaal, is er een aantal opvallende kenmerken waaraan hij mogelijk toch wordt herkend.

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het grijze joggingpak dat de overvaller aanhad, is van het merk Philipp Plein. De naam 'Plein' staat groot op de rug van het jack, met daaronder een grote afbeelding van een doodshoofd en twee gekruiste botten. Op de linkerschouders staat het cijfer 7, op de rechter 8.De bijbehorende broek heeft de afbeelding van doodshoofd en botten op het linker bovenbeen en de naam 'Plein' op het zitvlak.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verder droeg hij geheel zwarte sportschoenen en donkerkleurige handschoenen. Onder zijn capuchon had hij een vermoedelijk zwarte pet met rode klep op.De dader is naar schatting zo'n 1.70 à 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur en zijn haar lijkt donker van kleur.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de overvaller is?

Vluchtroute

De overvaller is vanuit de Korveldwarsstraat te voet de Korvelseweg overgestoken om bij New York Pizza te komen. Op zijn vlucht rende hij terug de Korveldwarsstraat in, waarna hij vermoedelijk via de Nieuwstraat de Debijestraat in ging.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar