Gewapende straatrovers plunderen rekening van jongen (18)

Opsporing Verzocht Preloader

Vier tegen één; voor het 18-jarige slachtoffer was er dinsdagavond 18 juni 2019 geen ontkomen aan. Toen hij rond 23.15 uur vier straatrovers tegen het lijf liep op het Stadsweteringpad in Almere, dwongen ze hem om zijn eigendommen af te geven. Kort daarna werd zijn rekening geplunderd.

Behalve dat hij zijn telefoon, OV-kaart en pinpas moest afgeven, werd het slachtoffer gedwongen zijn pincode te noemen. Rond 23.30 uur is er van zijn rekening gepind bij een geldautomaat aan het Walt Disneyplantsoen in Almere.

Pinbeelden

De man die tot drie keer toe geld opnam, is te zien op bewakingsbeelden. Hij is vermoedelijk tussen 16 en 25 jaar oud. Neem alstublieft contact op met de politie als u weet wie hij is.

Getuige gezocht

Mogelijke getuige, Walt Disneyplantsoen Preloader
Mogelijke getuige, Walt Disneyplantsoen
Mogelijke getuige, Walt Disneyplantsoen Preloader

Ook komt er een vrouw in beeld met wie de politie graag in contact komt. Zij is mogelijk een belangrijke getuige.

Gewapend met zakmessen

Alle vier de daders droegen gezichtsbedekking en waren gewapend met zakmessen. Hierdoor voelde het slachtoffer zich ernstig bedreigd. De mannen hadden een lichtgetinte tot donkere huidskleur.

Help de politie

Weet u meer over deze straatrovers, bent u de mogelijk belangrijke getuige of herkent u de man op de beelden? Neem alstublieft contact op.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

Wilt u een bericht achterlaten voor het slachtoffer, gebruik de link hieronder.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar