Gewelddadige overval aan de Eijgelshovenerweg

De twee mannen zijn voortvluchtig en schuwen geen geweld

update

U gaf 17 tips door. Ze zijn nog niet opgepakt, blijf naar hen uitkijken, maar pas op: ze zijn vuurwapengevaarlijk.

Bij een gewapende overval op een woning aan de Eijgelshovenerweg in Landgraaf is dinsdagavond 10 mei 2016 een bewoner zwaar mishandeld en neergeschoten. De daders slaan daarna op de vlucht in een iets verderop gestolen Fiat Panda. 

Zwarte Fiat


Een paar straten verderop stelen de overvallers onder bedreiging van dat vuurwapen een auto. In die zwarte Fiat Panda slaan de twee vervolgens op de vlucht.

Verdachten

De overvallers zijn nog voortvluchtig. Geoffrey Driessen en Yarmi Dortangs worden er van verdacht de gewelddadige overval in Landgraaf gepleegd te hebben. Beiden zijn geen onbekende van politie en justitie. Zij staan vanaf nu op de Nationale Opsporingslijst van de politie. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Geoffrey Driessen

Geoffrey Driessen (39) is blank en ongeveer 1.82 meter lang. Hij heeft donkerblond haar en donkerbruine ogen. De kans bestaat dat hij in Duitsland verblijft.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Yarmi Dortangs

Yarmi Dortangs (27) is ook blank en ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft donkerblond haar en grijs/groene ogen. Op zijn linker onderarm staat ‘TONIA’ getatoeëerd. 

Benader ze niet zelf, bel de politie

Omdat Geoffrey Driessen en Yarmi Dortrangs geweld niet schuwen, is het niet verstandig hen zelf te benaderen. Als u een van de twee signaleert, stap dan niet zelf op ze af maar schakel meteen de politie in. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over de verblijfplaats van Geoffrey Driessen of Yarmi Dortangs

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar