Hotel/restaurant De Jonge Heertjes twee keer beschoten

In Aalsmeer is in een maand tijd tot twee keer toe hotel/restaurant De Jonge Heertjes aan het Raadhuisplein beschoten. Bij de tweede beschieting is de mogelijke schutter gefilmd.

update

Er is echt nog meer informatie nodig over deze tengere man. Hij is de man die in juni hotel-restaurant De Jonge Heertjes in Aalsmeer beschoot. Dat was al de tweede keer dat dat gebeurde.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Twee keer geschoten

Het eerste schietincident is in de vroege ochtend van dinsdag 2 mei 2017. Er sneuvelen meerdere ruiten wanneer er op het pand wordt geschoten. Gelukkig raakt niemand gewond en lijkt het een eenmalig incident. Maar een maand later, op donderdag 01 juni gebeurt het wéér. Drie ruiten gaan kapot en binnen worden kogelfragmenten gevonden. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie er achter deze beschietingen zit?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mogelijke schutter gefilmd

Van het laatste incident is op bewakingsbeelden de mogelijke schutter te zien. Om ongeveer 04.15 uur loopt hij over het Drie Kolommenplein, richting de Stationsweg. Hij kijkt goed om zich heen en lijkt dan iets uit zijn hoodie te pakken. Een paar minuten later rent hij terug, met in zijn rechterhand een vuurwapen. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie deze man is?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar