Inbraak snackbar de Tunnel aan de Perenstraat

Opsporing Verzocht Preloader

Binnen tien dagen tijd is er bij de eigenaar zowel ingebroken in zijn zaak als in zijn huis.

update

7 tips, reageer alstublieft als u de mannen alsnog herkent.

In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 november 2013 even voor 02.00 uur breken vier mannen in bij snackbar de Tunnel aan de Perenstraat in Almelo. Er worden vier gokkasten opengebroken en leeggeroofd, waaronder twee in het aangrenzende café de Dijk.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Muntgeld

Vooral in hun omgeving kan het zijn opgevallen dat ze na de inbraak opeens bijzonder veel muntgeld hadden, want in die gokkasten zaten alleen maar 1 en 2 euromunten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak huis

Op zaterdag 23 november, vier dagen na de inbraak, wordt er bij de eigenaar in zijn huis aan de Sibeliusstraat in Almelo ingebroken. De inbrekers hebben een complete kluis meegenomen met daarin geld, maar ook een aantal kostbare horloges van Rolex en Omega en diamanten sieraden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Poging inbraak

Op zaterdagavond 27 november, drie dagen na de inbraak in het woonhuis, staan er om 19.30 uur weer inbrekers bij zijn huis. Nu mislukt het, omdat buurtbewoners klappen horen en daarna zien dat er drie jongens de voordeur proberen in te trappen. Die gaan ervandoor als ze zien dat ze betrapt zijn. In ieder geval één van hen is lang, zo’n 1.90m, en had een bordeauxrode jas aan. Een ander is kleiner, zo’n 1.70m, en droeg donkere kleren.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Het is niet duidelijk of achter de inbraken aan de Sibeliusstraat dezelfde daders zitten  als van de inbraak bij de snackbar. Daar hoopt de politie graag achter te komen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 november 2013 even voor 02.00 uur getuige geweest van de inbraak bij snackbar de Tunnel aan de Perenstraat in Almelo?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdag 23 november 2013 getuige geweest van de inbraak bij de eigenaar in zijn huis aan de Sibeliusstraat in Almelo?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdagavond 27 november 2013 om 19.30 uur getuige geweest van de poging inbraak bij de eigenaar zijn huis?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er meer informatie over de daders van één of meerdere van de inbraken?

Kijk ook eens naar