Inbrekers stuiten op onverwacht sterk rolluik

De drie daders die in de nacht van 5 op 6 augustus 2021 bij een Arnhemse winkel opdoken, hadden zich de afloop van hun uitje waarschijnlijk heel anders voorgesteld. Na een poging om met geweld binnen te komen, dropen ze met lege handen af.

Rond 03.40 uur verscheen een grijze Opel Astra stationwagen op beeld bij Kamera Express aan de Kronenburgsingel. Het drietal dat uitstapte, oogde goed voorbereid: ze hadden een kloofbijl én een koevoet én een grote tuintegel bij zich om de deur te forceren en een witte puinzak om hun buit in mee te nemen.

update
teaser-date

02-11-2021 21:13

Dankzij uw tips weet de politie inmiddels genoeg over het gereedschap dat de mannen achterlieten. Ook kwamen er tips binnen over de mannen en hun auto. 

Aanknopingspunten

Vermoedelijk hadden de daders onderschat hoe sterk het rolluik is. Dat realiseerden ze zich alsnog binnen een minuut, waarop ze ervandoor gingen. De kloofbijl en de tegel lieten ze achter. Mogelijk zegt de bijl met geel en blauwe steel iemand iets; die is van het merk Deal Tools.
De drie mannen hadden zich goed ingepakt, maar hopelijk herkent iemand één of meer van hen. Kijkt u a.u.b. naar de beelden en let daarbij op hun postuur, kleding en manier van bewegen. Ook de combinatie met de grijze Opel Astra stationwagen is van belang; wie kan zo’n auto in verband brengen met mogelijke verdachten?

Help de politie

  • Wie weet of vermoedt iets over de daders?
  • Wie heeft informatie over de grijze stationwagen?
  • Wie kan de achtergelaten kloofbijl linken aan (een van) verdachten?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de gedupeerde

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar