Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Jonge vrouwen bestelen bejaard slachtoffer

Twee jonge vrouwen bestalen op dinsdag 15 november 2022 een toen 82-jarig slachtoffer in Maarssen. Ze keken eerst haar pincode af, bij een betaling in winkelcentrum Bisonspoor, en volgden haar naar huis om haar portemonnee te rollen. Wie herkent de twee verdachten?

Behalve in het Maarssense winkelcentrum is het tweetal gefilmd toen ze geld opnamen met de bankpas van hun slachtoffer. Dat was diezelfde middag, bij een geldautomaat in de Kanaalstraat in Utrecht.

Geef uw tip door

De twee vrouwen reizen misschien rond om meer van dit soort diefstallen te plegen. Volgens het 82-jarige slachtoffer spraken ze mogelijk een Oost-Europese taal. Herkent u hen, weet u waar ze kunnen zijn of bent u misschien zelf slachtoffer van hen geworden, meld het alstublieft.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar